Leerlingen van Wommelgem kunnen na schooltijd en tijdens vakantiedagen terecht in 't Evertje.

De opvang vindt plaats in aparte lokalen die gelegen zijn in het gebouw van de lagere school en in de omheinde speelruimte achter het gebouw van de lagere school. Leerlingen kunnen hier terecht van 7.30 u. tot 18 u.

De kinderen worden begeleid en verzorgd door gediplomeerde begeleid(st)ers. Het doel van de buitenschoolse opvang is op een speelse wijze huiselijke gezelligheid te bieden met een pedagogisch tintje.

De facturatie van de opvang gebeurt maandelijks via 't Evertje.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Hiervoor komt u persoonlijk naar het bureau van 't Evertje om de administratieve inschrijving in orde te brengen. Het bureau bevindt zich in het gebouw van de lagere school. Dit kan elke maandag van 16.30 u. tot 18.30 u. en woensdag van 10 u. tot 12 u. Na telefonische afspraak kan dit ook op een andere dag en/of tijdstip.

Els Stoop, coördinator BKO 't Evertje

tel. nr.: 0490/11 05 02 en 0475/22 84 87

mailadres:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Wat brengt u mee bij de inschrijving:

- sis-kaart van het kindje en sis-kaart van één van de ouders

- vaccinatiekaart van het kindje

- een (pas)foto van het kindje

- 3 kleefbriefjes van de mutualiteit (op naam van het kindje)

 

 

Voor foto's en meer informatie klik hier:

http://www.wommelgem.be/Buitenschoolse%20kinderopvang/default.aspx?id=1565