Wie zijn wij?

Wij zijn een team van enthousiaste ouders die zich groeperen in een oudercomité dat tot doel heeft om op opbouwende wijze mee te werken aan het pedagogisch project van de school.

 

Het oudercomité komt regelmatig bij elkaar. Tijdens die vergaderingen bespreken we diverse onderwerpen die verband houden met de school, onderwerpen die aangebracht worden door leden van de ouderraad en door de school, maar ook door ouders.

 

Wij bespreken de afgelopen activiteiten en evalueren deze om te kijken waar we nog beter kunnen. We bereiden komende activiteiten voor. Met de opbrenst van deze activiteiten springt het oudercomité de school waar nodig financieel bij.

 

Zo voorzien we voor elke klas een bijkomend budget waarover de leerkrachten vrij kunnen beschikken. Oook diverse schoolprojecten krijgen onze steun. We helpen uiteraard ook graag een handje bij activiteiten van de school zelf.
 

 

 

Wat doen wij?

- ondersteuning op ICT gebied

- het opknappen van klusjes

- een helpende hand voor de juf bij knutselwerkjes

- hulp bij activiteiten op school: opbouw lichtjeswandeling, toogdienst, schoolfeest enz.

- hulp bij buitenschoolse uitstappen en klasactiviteiten

- ....

 

 

Zin gekregen om deel uit te maken van het oudercomité? Of wil u alvast eens een vergadering bijwonen?  

Misschien wil u graag meehelpen bij onze activiteiten?

Dan kan u zich vrijblijvend aanmelden op volgend e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

LIKE zeker ook onze facebookpagina (oudercomité de boomgaard zoeken) en volg zo alle activiteiten + foto's 

 

leden van het oudercomité:

 

voorzitter: An Morbée, mama van Elize (L4) en Mads (L1)

ondervoorzitter: Eva Govaerts, mama van Astrid (L5) en Frans (L2)

secretaris: Thierry Vervoort, papa van Finian (L2)

penningmeester en beheerder e-mailadres oudercomité: Frederick Wouters, papa van Meren (L5) en Nayla (L2)

 

leden: Bettina Gehrke, mama van Sterre (L5) - Kim Van Vaerenbergh, mama van Jeanne (L2) - Joyce van de Louw, mama van Julie (L4) en Mauro (L1) - Kaya Quackels, mama van Marley (L2), Daemon (L1) en Seth (K3) - Kristine Massez, mama van Kaat (L5) - Serena Claessens, mama van Senne (K2) en Sensi (K1) - Gert Smet, papa van Ares (L2) - Dirk Decock, papa van Marnix (K1)